Ingatlanhirdetések Olaszországban

2001-től kezdődően az olasz ingatlanpiacot erőteljes dinamizmus jellemzi. Olaszországban az  ingatlanbefektetésnek nagy hagyománya van: a népesség 80%-a saját tulajdonú lakóingatlannal rendelkezik.

Olaszország az eurórégió és a schengeni övezet tagja, amely megkönnyíti a személyek, áruk és a tőke szabad mozgását. Az ország gazdasági stabilitása és stratégikus földrajzi elhelyezkedése révén – Földközi-tengerbe nyúló félszigete a Balkán és az afrikai kontinens közelében van -  felkeltette az egyesült államokbeli befektetők figyelmét, akik Olaszországot választották lakó- és kereskedelmi ingatlanprojektjeik megvalósításához.

Az olasz állam reformintézkedéseinek köszönhetően egyszerűsödött a pénzügyi és kereskedelmi jogrendszer, s ez még kedvezőbb feltételeket teremtett a belföldi és külföldi befektetők számára.

Az előrejelzéseket tekintve 2008-ban, az enyhe visszaesést mutató ingatlan adás-vétel az elmúlt két esztendő tendenciáját követve stabil marad, miközben az ingatlanbérleti szektor jövedelmezőségének növekvésével számolhatunk – a várakozások szerint tehát, a hitelszektor befolyással lesz az olasz ingatlanpiacra.

Négyévi folyamatos növekedés után a lakóingatlanok eladási ára visszaáll a keresletnek megfelelő szintre, főképpen ami a piac középmezőnyét illeti.

Itália ingatlanszektorának ebben az ígéretes fejlődést jelző perspektívájában mindenképpen érdemes az ingatlanhirdetéseket figyelemmel követni és a kedvezőnek kínálkozó befektetési lehetőségeket mérlegelni.

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 37313

Eladás Gazdasági épület, Olaszország, Pavia, Retorbido, cascinetta spalla

112,437,500.00HUF
Eladás
Gazdasági épület

300 m²
Collire Oltrepo 'Pavia, panorámás helyen, pár lépésre a Salice termálfürdőtől, egy tipikus parasztházat kínálunk felújított és zöldövezetben, így rész...
Cod. 37312

Eladás Gazdasági épület, Olaszország, Macerata, Recanati, via bagnoli 1

208,812,500.00HUF
Eladás
Gazdasági épület

500 m²
Recanati - Contrada Bagnolo Erőfölénnyel, mindössze 5 km-re a településtől az SP82 Recanati-Montefano vidéki úttól való bejárati úton, javasoljuk egy...
Cod. 37311

Eladás Villa, Olaszország, Foggia, Vieste, lungomare vieste peschici

305,187,500.00HUF
Eladás
Villa

250 m²
Vieste: Villa 220 nm-es fenyőerdővel 5000 nm-es, konyha-barlanggal és 70 nm-es udvarral közvetlenül a tengerparton.
Cod. 37308

Eladás Két hálószobás lakás, Olaszország, Mantova, Mantova, Vicolo freddo 10

53,006,250.00HUF
Eladás
Két hálószobás lakás

72 m²
Eladó elegáns és világos kétszobás, 72 nm-es, teljesen felújított lakás, a történelmi városközpont szívében, a történelmi városközpont zárt utcájában,...
1 / 1627
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB