Ingatlanhirdetések Olaszországban

2001-től kezdődően az olasz ingatlanpiacot erőteljes dinamizmus jellemzi. Olaszországban az  ingatlanbefektetésnek nagy hagyománya van: a népesség 80%-a saját tulajdonú lakóingatlannal rendelkezik.

Olaszország az eurórégió és a schengeni övezet tagja, amely megkönnyíti a személyek, áruk és a tőke szabad mozgását. Az ország gazdasági stabilitása és stratégikus földrajzi elhelyezkedése révén – Földközi-tengerbe nyúló félszigete a Balkán és az afrikai kontinens közelében van -  felkeltette az egyesült államokbeli befektetők figyelmét, akik Olaszországot választották lakó- és kereskedelmi ingatlanprojektjeik megvalósításához.

Az olasz állam reformintézkedéseinek köszönhetően egyszerűsödött a pénzügyi és kereskedelmi jogrendszer, s ez még kedvezőbb feltételeket teremtett a belföldi és külföldi befektetők számára.

Az előrejelzéseket tekintve 2008-ban, az enyhe visszaesést mutató ingatlan adás-vétel az elmúlt két esztendő tendenciáját követve stabil marad, miközben az ingatlanbérleti szektor jövedelmezőségének növekvésével számolhatunk – a várakozások szerint tehát, a hitelszektor befolyással lesz az olasz ingatlanpiacra.

Négyévi folyamatos növekedés után a lakóingatlanok eladási ára visszaáll a keresletnek megfelelő szintre, főképpen ami a piac középmezőnyét illeti.

Itália ingatlanszektorának ebben az ígéretes fejlődést jelző perspektívájában mindenképpen érdemes az ingatlanhirdetéseket figyelemmel követni és a kedvezőnek kínálkozó befektetési lehetőségeket mérlegelni.

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 36622

Eladás Villa, Olaszország, Brescia, Soiano del Lago, Soiano del lago

275,187,500.00HUF
Eladás
Villa

500 m²
Villa egy tó Garda Garda-tó-öböl Villa 500 négyzetméteres háromszintes négy hálószoba négy fürdőszobás terasz kilátással a tóra 1.500sqm kert lehet fe...
Cod. 36615

Eladás Raktár/Csűr, Olaszország, Taranto, Manduria, via dei mille 136

67,987,500.00HUF
Eladás
Raktár/Csűr

500 m²
500 méteres négyzetek STABLE EX FRANTOIO STARS. 270 TÉRFOGYASZTÓ TÉRFOGYASZTÓ, A BARREL IDŐTARTAMÁBÓL ÉS A BOTOLA BÉTELÉBŐL SZÁRMAZÓ TÉRFOGLALÓTÓL, V...
Cod. 36609

Eladás Ház, Olaszország, Velence, Eraclea, Via bova 18, torre di fine

61,512,500.00HUF
Eladás
Ház

140 m²
Eladó családi ház Torre di Fine .. 3km-re Eraclea Mare .. kiváló fő lakóhely, hanem nyaraló. Beépített, konyha, nappali, 2 fürdőszoba és 3 hálószoba. ...
Cod. 36607

Eladás Három hálószobás lakás, Olaszország, Bergamo, Bergamo, Via Sforza Pallavicino 7

139,212,500.00HUF
Eladás
Három hálószobás lakás

140 m²
Az ingatlan körül egy csodálatos park, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az óvárosra, ahol lehetőség van snack vagy könyv olvasására a Gazebo-ban, vagy ...
1 / 1615
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB