Ingatlanhirdetések Olaszországban

2001-től kezdődően az olasz ingatlanpiacot erőteljes dinamizmus jellemzi. Olaszországban az  ingatlanbefektetésnek nagy hagyománya van: a népesség 80%-a saját tulajdonú lakóingatlannal rendelkezik.

Olaszország az eurórégió és a schengeni övezet tagja, amely megkönnyíti a személyek, áruk és a tőke szabad mozgását. Az ország gazdasági stabilitása és stratégikus földrajzi elhelyezkedése révén – Földközi-tengerbe nyúló félszigete a Balkán és az afrikai kontinens közelében van -  felkeltette az egyesült államokbeli befektetők figyelmét, akik Olaszországot választották lakó- és kereskedelmi ingatlanprojektjeik megvalósításához.

Az olasz állam reformintézkedéseinek köszönhetően egyszerűsödött a pénzügyi és kereskedelmi jogrendszer, s ez még kedvezőbb feltételeket teremtett a belföldi és külföldi befektetők számára.

Az előrejelzéseket tekintve 2008-ban, az enyhe visszaesést mutató ingatlan adás-vétel az elmúlt két esztendő tendenciáját követve stabil marad, miközben az ingatlanbérleti szektor jövedelmezőségének növekvésével számolhatunk – a várakozások szerint tehát, a hitelszektor befolyással lesz az olasz ingatlanpiacra.

Négyévi folyamatos növekedés után a lakóingatlanok eladási ára visszaáll a keresletnek megfelelő szintre, főképpen ami a piac középmezőnyét illeti.

Itália ingatlanszektorának ebben az ígéretes fejlődést jelző perspektívájában mindenképpen érdemes az ingatlanhirdetéseket figyelemmel követni és a kedvezőnek kínálkozó befektetési lehetőségeket mérlegelni.

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 36063

Eladás Villa, Olaszország, Rómába, Marino, Via Giovanni Prati

Reserved negotiation
Eladás
Villa

400 m²
SANTA MARIA DELLE MOLE - pontosabban Via Giovanni Prati, ügynökségünk eladásra kínál egy exkluzív családi villa 400 négyzetméter, található, egy csend...
Cod. 36061

Eladás Üzlet, Olaszország, Milánó, Milano, via padova

46,987,250.00HUF
Eladás
Üzlet

315 m²
A via Padován keresztül kettős bejárattal a Via Padova és a másik az út a via Rovigo, (MM2 Crescenzago) nyitott tér 315 négyzetméter. kataszteri, nagy...
Cod. 36056

Eladás Hotel, Olaszország, Rómába, Roma, VIA CAPO D'AFRICA

32,080,950.00HUF
Eladás
Hotel

90 m²
COLOSSEO, a Capo d 'Africa környékén, a harmadik emeleten kínálunk földesurakat egy korabeli épület lifttel. Nagyszerű helyen, 500 méterre a Colosseo ...
Cod. 36053

Eladás Három hálószobás lakás, Olaszország, Rómába, Roma, Via carlo avegno

90,734,000.00HUF
Eladás
Három hálószobás lakás

90 m²
"Gyönyörű lakás teljesen felújított Via Carlo Avegno 90 nm-es kb. Az ingatlan társalgóval, két hálószobával, fürdőszobával, konyhával, mosókonyhával (...
1 / 1603
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB