Ingatlanhirdetések Olaszországban

2001-től kezdődően az olasz ingatlanpiacot erőteljes dinamizmus jellemzi. Olaszországban az  ingatlanbefektetésnek nagy hagyománya van: a népesség 80%-a saját tulajdonú lakóingatlannal rendelkezik.

Olaszország az eurórégió és a schengeni övezet tagja, amely megkönnyíti a személyek, áruk és a tőke szabad mozgását. Az ország gazdasági stabilitása és stratégikus földrajzi elhelyezkedése révén – Földközi-tengerbe nyúló félszigete a Balkán és az afrikai kontinens közelében van -  felkeltette az egyesült államokbeli befektetők figyelmét, akik Olaszországot választották lakó- és kereskedelmi ingatlanprojektjeik megvalósításához.

Az olasz állam reformintézkedéseinek köszönhetően egyszerűsödött a pénzügyi és kereskedelmi jogrendszer, s ez még kedvezőbb feltételeket teremtett a belföldi és külföldi befektetők számára.

Az előrejelzéseket tekintve 2008-ban, az enyhe visszaesést mutató ingatlan adás-vétel az elmúlt két esztendő tendenciáját követve stabil marad, miközben az ingatlanbérleti szektor jövedelmezőségének növekvésével számolhatunk – a várakozások szerint tehát, a hitelszektor befolyással lesz az olasz ingatlanpiacra.

Négyévi folyamatos növekedés után a lakóingatlanok eladási ára visszaáll a keresletnek megfelelő szintre, főképpen ami a piac középmezőnyét illeti.

Itália ingatlanszektorának ebben az ígéretes fejlődést jelző perspektívájában mindenképpen érdemes az ingatlanhirdetéseket figyelemmel követni és a kedvezőnek kínálkozó befektetési lehetőségeket mérlegelni.

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 37870

Eladás Ház, Olaszország, Pordenone, Sesto al Reghena, Via Levada 66

Reserved negotiation
Eladás
Ház

600 m²
A ház egy és fél emeletes házból áll, csatolt tanyasi épületekkel és 10000 m-es mezőgazdasági terület, amelyet több mint 10 éve tartanak spontán terül...
Cod. 37867

Eladás Két hálószobás lakás, Olaszország, Prato, Prato, VIA G. DA EMPOLI, 10

30,666,000.00HUF
Eladás
Két hálószobás lakás

47 m²
Bútorozott lakás, 47 mt, jó állapotú, nagy szoba parkettával, konyha, szekrény, fürdőszoba ablakkal, erkély vázlattal, szúnyoghálók, dupla üvegezés, d...
Cod. 37860

Eladás Sorház, Olaszország, Sondrio, Novate Mezzola, Vicolo Domeneghini 57

48,420,000.00HUF
Eladás
Sorház

130 m²
További képek állnak rendelkezésre, és megtekinthetők a nézetek.
Cod. 37857

Eladás Hotel, Olaszország, Perugia, Citta Della Pieve, Fraz. Moiano 87

159,786,000.00HUF
Eladás
Hotel

582 m²
Kicsi vidéki szálloda 8 apartmannal és külön házzal, étteremmel (történelmi téglagyár), medencével 10x5 m, festői környezet (természetvédelmi terület...
1 / 1635
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB