Ingatlanhirdetések Olaszországban

2001-től kezdődően az olasz ingatlanpiacot erőteljes dinamizmus jellemzi. Olaszországban az  ingatlanbefektetésnek nagy hagyománya van: a népesség 80%-a saját tulajdonú lakóingatlannal rendelkezik.

Olaszország az eurórégió és a schengeni övezet tagja, amely megkönnyíti a személyek, áruk és a tőke szabad mozgását. Az ország gazdasági stabilitása és stratégikus földrajzi elhelyezkedése révén – Földközi-tengerbe nyúló félszigete a Balkán és az afrikai kontinens közelében van -  felkeltette az egyesült államokbeli befektetők figyelmét, akik Olaszországot választották lakó- és kereskedelmi ingatlanprojektjeik megvalósításához.

Az olasz állam reformintézkedéseinek köszönhetően egyszerűsödött a pénzügyi és kereskedelmi jogrendszer, s ez még kedvezőbb feltételeket teremtett a belföldi és külföldi befektetők számára.

Az előrejelzéseket tekintve 2008-ban, az enyhe visszaesést mutató ingatlan adás-vétel az elmúlt két esztendő tendenciáját követve stabil marad, miközben az ingatlanbérleti szektor jövedelmezőségének növekvésével számolhatunk – a várakozások szerint tehát, a hitelszektor befolyással lesz az olasz ingatlanpiacra.

Négyévi folyamatos növekedés után a lakóingatlanok eladási ára visszaáll a keresletnek megfelelő szintre, főképpen ami a piac középmezőnyét illeti.

Itália ingatlanszektorának ebben az ígéretes fejlődést jelző perspektívájában mindenképpen érdemes az ingatlanhirdetéseket figyelemmel követni és a kedvezőnek kínálkozó befektetési lehetőségeket mérlegelni.

Related Insights

  •  
    Ingatlanhirdetések Olaszországban

    2001-től kezdődően az olasz ingatlanpiacot erőteljes dinamizmus jellemzi. Olaszországban az  ingatlanbefektetésnek nagy hagyománya van: a népesség 80%-a saját tulajdonú lakóingatlannal rendelkezik. Olaszország az eurórégió és a schengeni övezet tagja, amely megkönnyíti a személyek, áruk és a tőke ...

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 38429

Eladás Építési telek, Olaszország, Oristano, Oristano, Donigala Fenugheddu

Reserved negotiation
Eladás
Építési telek

22000 m²
Szardínia: eladó, nagy építési telek 2,20 ha, Donigala Fenugheddu, Oristano tartományban. Donigala falu, amely az Oristano-tól öt percre található, mi...
Cod. 38424

Eladás Villa, Olaszország, L'Aquila, L'Aquila, v del grillo 1

12,889,580.00HUF
Eladás
Villa

90 m²
jó reggelt az Ön kérésére hivatkozva megelőző ajánlatot adok egy előre gyártott szerkezet szerelési készletben vagy mobil változatban történő ellátás...
Cod. 38418

Eladás Három hálószobás lakás, Olaszország, Nápoly, Pozzuoli, Rampa Cappuccini, 9

62,876,000.00HUF
Eladás
Három hálószobás lakás

72 m²
Eladó ház, saját bejárattal, tengerre néző történelmi épületben és kétszemélyes ággyal, kilátással a Capuchins központi részére, néhány lépésre a Pozz...
1 / 1652
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB