Ingatlanhirdetések Olaszországban

2001-től kezdődően az olasz ingatlanpiacot erőteljes dinamizmus jellemzi. Olaszországban az  ingatlanbefektetésnek nagy hagyománya van: a népesség 80%-a saját tulajdonú lakóingatlannal rendelkezik.

Olaszország az eurórégió és a schengeni övezet tagja, amely megkönnyíti a személyek, áruk és a tőke szabad mozgását. Az ország gazdasági stabilitása és stratégikus földrajzi elhelyezkedése révén – Földközi-tengerbe nyúló félszigete a Balkán és az afrikai kontinens közelében van -  felkeltette az egyesült államokbeli befektetők figyelmét, akik Olaszországot választották lakó- és kereskedelmi ingatlanprojektjeik megvalósításához.

Az olasz állam reformintézkedéseinek köszönhetően egyszerűsödött a pénzügyi és kereskedelmi jogrendszer, s ez még kedvezőbb feltételeket teremtett a belföldi és külföldi befektetők számára.

Az előrejelzéseket tekintve 2008-ban, az enyhe visszaesést mutató ingatlan adás-vétel az elmúlt két esztendő tendenciáját követve stabil marad, miközben az ingatlanbérleti szektor jövedelmezőségének növekvésével számolhatunk – a várakozások szerint tehát, a hitelszektor befolyással lesz az olasz ingatlanpiacra.

Négyévi folyamatos növekedés után a lakóingatlanok eladási ára visszaáll a keresletnek megfelelő szintre, főképpen ami a piac középmezőnyét illeti.

Itália ingatlanszektorának ebben az ígéretes fejlődést jelző perspektívájában mindenképpen érdemes az ingatlanhirdetéseket figyelemmel követni és a kedvezőnek kínálkozó befektetési lehetőségeket mérlegelni.

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 34849

Eladás Több mint 5 hálószobás lakás, Olaszország, Firenze, Firenze, via della colonna

124,632,000.00HUF
Eladás
Több mint 5 hálószobás lakás

120 m²
Florence keresztül az oszlop szép régi épület 1400, 2. földszinten, szép lakás kb. 120 plusz kb pince. 10, nagyon hangulatos terasz, panorámás kilátás...
Cod. 34848

Eladás Ház, Olaszország, Forlì-Cesena, Cesenatico, Via palazzone

24,303,240.00HUF
Eladás
Ház

95 m²
Borella terület körül a békés, mindössze 3 km-re a központtól és a sétány, megközelíthető kerékpárút, d Affairs ügynökség Cesenatico kínál exkluzív ab...
Cod. 34838

Eladás Több mint 5 hálószobás lakás, Olaszország, Taranto, Taranto, Via Cagliari

42,998,040.00HUF
Eladás
Több mint 5 hálószobás lakás

150 m²
Via Cagliari 15- Wide lakások a negyedik emeleten az épület jó állapotban újonnan telepített lift. A lakás szétterítjük a kereskedelmi terület mintegy...
Cod. 34829

Eladás Villa, Olaszország, Perugia, Trevi, Via San Clemente

40,505,400.00HUF
Eladás
Villa

110 m²
Mi vagyunk a faluban a Matigge, egy domboldalon, jól kapcsolódik, és közel van a fő útvonalak folyosón: az SS Flaminia csupán néhány km-re, a közelben...
1 / 1486
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB