Ingatlan widgetek és az ingatlanok átlagárára vonatkozó statisztikák

Ezzel a widgettel a Realigro Real Estate a webmesterek rendelkezésére bocsát egy egyszerű és ingyenes eszközt, amellyel újabb szolgáltatásokat ajánlhatnak honlapjukon. Segítségükkel a webmesterek nyilvánosságra tehetik oldalukon az ingatlanokért átlagosan kért összeget a világ bármely tájáról is legyen szó.

Alakítsd ki saját widgeted

A widget kedv szerint alakítható a nyelv, pénznem, mértékegység,ország vagy város kiválasztásával. A későbbiekben a kiválasztott adatokra alapul majd a grafika.

 

A widget igény szerinti konfigurálása után nem kell mást tenni, mint kódot generálni, amelyet aztán be kell illeszteni az oldalra.

Realigro keresőablak

Tedd lehetővé oldalad látogatói számára, hogy a világ bármely táján megtalálhassák a számukra megfelelő ingatlant! Ez egy ingyenes eszköz, amelyet egyszerűen lehet az oldaladra telepíteni. Adj nevet a keresőablaknak (pl.: Találj ingatlant bárhol a világon!) és válaszd ki az oldaladhoz leginkább illő formátumot. Végül másold és illeszd be a HTML kódot az oldalakra, ahol azt kívánod, hogy megjelenjen a kereső.

Kapcsold össze oldalad a Realigro Real Estate-el

Válaszd ki a neked tetsző képet,és illeszd be a hozzá tartozó kódot az oldaladra.

Realigro Real Estate
Realigro Real Estate
Realigro Real Estate
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB