Bhutánba költözik. Külföldön élők és Bhutánban élnek.

 

A világ leginkább szuggesztív országainak elemzését, ahol teljes nyugalommal és könnyedén át lehet osztani, szó szerint elbűvöltünk egy ilyen jellegű egyedi valósággal.

A Himalája keleti részén található buddhista Királyság, amely az egész világon híres látványos múltjelek, például kolostorok, erődök és lélegzetelállító kilátások tárolásáról ... értette, melyik lesz a nap főszereplője? Bhutánról beszélünk! Fővárosával, Thimphu-val ez a tökéletes hely lesz a költözéshez.

Ingatlan vásárlása Bhutánban lesz a nyerő lépés, amely közép- és hosszú távon nagyszerű előnyöket nyújt Önnek.
És akkor, ha készen állsz, elkezdhetjük!

                  

Kezdjük az abc-val. Melyek az utazási okmányok a Bhután eléréséhez?
Meg kell jegyezni, hogy Bhután különleges politikát fogadott el a külföldiekkel szemben. Kétféle módon léphet be ebbe az országba:

- Turisztikai vízum: a főváros bevándorlási hivatalában kevesebb, mint 24 órán belül, banki átutalással megszerezhető.
- Személyes vendégnek tekintve: akkor hasznos, ha tartózkodásának garantálása érdekében egy polgár jelen van Bhutánban.

Van egy munkavízum és egy is a hallgatók számára.

Milyen tényezők teszik Bhután valóban fantasztikusvá, annyira, hogy válasszon országot, ahonnan költözik?

Fontos szerepet játszik a hagyomány. Hogyan lehet elfelejteni a Párói Szent Fesztivált? Ez a vallási naptár egyik legfontosabb eseménye. Az esemény táncokat, élénk színeket és igazán vonzó ünnepi hangulatot kínál. Sokan azok a turisták, akik ezen időpontok alatt tervezik nyaralását Bhutánban.

Egy másik említésre méltó elem a Punakha. A régi főváros amellett, hogy az ország legrégebbi és legkülönlegesebb kolostorjainak székhelye, minden évben a híres Je Khenpo otthont ad, amely mindig egy vallási mátrix eseménye, amelyben a hagyomány minden félelmetes, de színes maszkja felvonul.

Hogyan lehet elfelejteni a Dochula-hágót? Az ősi összeköttetés Phunaka és Thimpu között közvetlenül ezen keresztül megy végig a ködből, fákból, mint ciprusokból és fenyőkből, valamint színes zászlókból készült himalájai átjárón. Minden elmerült a Himalája. A zászlókra írt mantrák - a helyi vallás szerint - mindig kiterjednek, amelyet a szél szállít, és az imádság előnyeit bocsátja ki, és rámutat az istenség jelenlétére a földön.

De miért válassza a Bhutánt? Felfedünk egy titkot neked. Az ország gazdasági-társadalmi rendszerének alapja egy alapvető szabály: "A bhutáni politika szerint a jólét fontosabb, mint a fogyasztás."
A megélhetési költségek ebben az országban a világ legjobbjai között vannak! Havonta kevesebb, mint 300 euróval lehet megélni. A munkanélküliségi ráta 3%. A legtöbb polgár a mezőgazdasági ágazatban foglalkoztat, az ország hajtóereje. Sok más szomszédos országgal ellentétben a népesség fiatal.

A megélhetési költségek jobb megértése érdekében beillesztettünk egy kis listát az ország által kínált árukra és szolgáltatásokra. Emlékeztetünk arra, hogy a hivatalos pénznem az indiai rúpia, ami 0,0013 eurónak felel meg.

Étkezés, gazdasági étterem 275.00 Rs
Menü a McDonalds-tól (vagy azzal egyenértékű menütől) 800,00 Rs
Friss fehér kenyér elhelyezése (500 g) 46,67 Rs
Rizs (fehér), (1 kg) 62,50 Rs
Tojás (normál) (12) 102,50 Rs
Helyi sajt (1 kg) 350,00 Rs
Egyirányú jegy (helyi közlekedés) 25.03 Rs
Havi előfizetés (teljes ár) 1,000.00 Rs

És ingatlanvásárlásra?
A 4 901,50 R havi díj elegendő lesz, míg az eladási szerződés aláírására négyzetméterenként 40 000,00 RS-ről beszélünk.

Mini útmutatónk kész. Kellemes utazást kívánunk Önnek!

Related Insights

  •  
    Bhutánba költözik. Külföldön élők és Bhutánban élnek.

      A világ leginkább szuggesztív országainak elemzését, ahol teljes nyugalommal és könnyedén át lehet osztani, szó szerint elbűvöltünk egy ilyen jellegű egyedi valósággal. A Himalája keleti részén található buddhista Királyság, amely az egész világon híres látványos múltjelek, például kolostoro ...

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 4913

Eladás Három hálószobás lakás, Bhután, Thimphu, Thimphu, center

31,884,160.00HUF
Eladás
Három hálószobás lakás

166 m²
A ház teljesen berendezett, beleértve a fehér árukat, függönyöket, nappali és hálószoba bútorokat. Az ingatlan festett kivitelű és az építkezés 2006 j...
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB