Illinoisba költözés. Expatriate és Illinoisban él

 

 

A középnyugatban, erős kulturális és történelmi identitással, azonosítjuk a minialkalmazásunk főszereplőjét. Egy élő nemzet, különösen aktív minden területen és virágzó gazdasággal. Illinoisról beszélünk. Hát igen! Ma ez az ország lesz elemzésünk tárgya. Sokan gyakran csodálkoznak abban, hogy talán meg kell-e változtatni a területet, mozogni és találni a valóságot az Ön igényeinek megfelelően. Hamarosan együtt fogjuk felfedezni, hogy ez az állam valóban működőképes lehet sok jövőbeli befektető számára. Aggódik a megélhetési költségek miatt? Miután szembe kell nézned egy ilyen radikális változással? Ne félj! Mi vagyunk a Realigro-nál itt!

Egy ingatlan vásárlása Illinoisban egyszerű és gyors gyakorlat lesz, miután követjük tanácsunkat.

Így kényelmessé teheti magát: a minialkalmazás hamarosan megkezdődik!

                            

Kezdjük azzal, hogy információt adunk az országhoz való hozzáféréshez szükséges szabványos dokumentációról. A legtöbb amerikai államhoz hasonlóan ugyanazok a szabályok vonatkoznak az Illinoisra is. Ezért fontos, hogy érvényes útlevél legyen.

Az Illinoisba való belépést érintő botrányt leküzdve meg kell találni az általános helyzetet. Melyek a főbb városok, amelyek a hipotetikus áthelyezésre gondolnak?

Anélkül, hogy elvesztettük volna a szavakat, nyilvánvalóan rámutatunk Chicago-ra, amely a világ legjobb városának tekinthető! A Michigan-tó városa a rangsorolás kritériumai alapján a legjobbak voltak: kiváló étel és bor, egyedülálló kultúra, a lakosság barátsága, a gazdaságosság és a statisztikák szerint a polgárok magas szintű boldogsága és jóléte. lakosok. Ne felejtsük el, hogy a főváros, Springfield, hogy a történelem szorosan kapcsolódik a 16. amerikai elnökhöz, Abraham Lincoln évente sok turistát vonz, ami jelentős gazdasági recirkulációt biztosít.

Látjuk a tisztán pénzügyi szempontot: mi az életköltség Illinoisban?

A könnyebb és azonnali konzultáció érdekében ezen a területen egy kis listát vontunk be a kosárban szereplő különböző árukról, valamint a szokásos költségeket, amelyeket a föld minden állampolgárává válnak.

A klasszikus „bevásárlókosár” esetében az értékek a következők:

Egy kilogramm csirke általában 8,4 és 9,5 dollárba kerül

Az 1 liter tej általában 0,8 és 1 dollár között van

Egy tucat tojás körülbelül 2,7 dollárba kerül

Egy kenyér: 1,9-2,4 $ között

Egy 2 literes Coca Cola üveg: 2-2,3 $ között

Egy liter sört vásárolt a szupermarketben: 3,7-4,8 $ között

1/2 kiló paradicsom: 1,6-1,8 $ között

1 kg alma: 2,9-3,3 $ között

1 kg burgonya: 1,6-1,9 $ között

Ha Ön egy diák vagy egy fiatal személy, aki kis szállást keres, még átmeneti is, hasznos lehet a havi menedzsment költségeit is megismerni:

Szoba egy közös lakásban: 523 USD
Villamosenergia-díjak: 61 USD
Hús (csirke, borjúhús, sertéshús): $ 50
Tej, tojás és kenyér: 30 $
Gyümölcs, zöldség és zöldség: 52 USD
Azt mondhatjuk, hogy összesen mintegy 700 dollárral teljes Illinois-i nyugalomban élhet.

Végül, de nem utolsósorban az ebben az állapotban lévő ingatlanra korlátozódik. Összességében elmondható, hogy a tőke területén található ingatlan 70 000 euró értékben szerepel a piacon. Több, mint elfogadható ár, ha figyelembe vesszük az e nemzet életmódjával járó előnyöket és jóléteket.

Mit mondhatnánk, egyszerűen csak kellemes utazást kívánunk, felfedezve egy olyan földet, amely egyedülállóbb, mint a ritka!

Related Insights

  •  
    Illinoisba költözés. Expatriate és Illinoisban él

        A középnyugatban, erős kulturális és történelmi identitással, azonosítjuk a minialkalmazásunk főszereplőjét. Egy élő nemzet, különösen aktív minden területen és virágzó gazdasággal. Illinoisról beszélünk. Hát igen! Ma ez az ország lesz elemzésünk tárgya. Sokan gyakran csodálkoznak abban, h ...

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 20175

Eladás Egyéb (lakóingatlan), Illinois, Alexander County, Danville, Danville Il

558,916,443.09HUF
Eladás
Egyéb (lakóingatlan)

9290.3 m²
94 alacsony jövedelmű bérlakások. A legtöbb SF házak - néhány multi-egység. Jó bérbeadásból származó jövedelem és a cash flow-t. Professzionális mened...
Cod. 15010

Eladás Gazdasági épület, Illinois, Adams County, Hoopeston, young & 6th

23,516,284.26HUF
Eladás
Gazdasági épület

166 m²
Teljesen felújított kétszintes otthon sarokban sok nagy 2 garázs egy kis biztonságos közösség a Midwest. Minden készülék tartalmazza. Új hő-, melegvíz...
Cod. 9686

Eladás Gazdasági épület, Illinois, Bond County, Peoria, 5918 N Roxbury Lane

70,342,827.75HUF
Eladás
Gazdasági épület

280 m²
Gyönyörű vezetői otthon eladó nagy presztízsű Northmoor Hills-ben Peoria, Illinois. 4 hálószoba, 3 fürdő, központi légkondicionáló, új tető, új csator...
Cod. 9553

Eladás Ház, Illinois, Boone County, Sringfield, Sringfield

38,346,876.75HUF
Eladás
Ház

114 m²
Florida ----> ház úszómedencével. Extra kényelmes! A beruházás Florida Ha Ön vagy az egyik: Ügyfelek, rokonok, barátok vagy ismerősök tervezett áthely...
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB