Trinidadba és Tobagóba költözés: a teljes útmutató

A befektetők körében a leginkább kívánatos és kívánt álomcélpontok elemzése során biztosan nem tudtunk a bolygó egyik legszebb helyén lakni: Trinidad és Tobago szigetállamáról beszélünk. Venezuela észak-keleti részén fekszik, ez a köztársaság, Spanyolország fővárosa, a rendkívüli festői szépség bölcsője, amely minden évben számos külföldi látogatást tesz, de több befektetőt is vásárolhat Trinidadban és Tobagóban.

Ez a két sziget a Columbus Christopher első felfedezései közé tartozik. A legnagyobb szigethez rendelt Trinidad nevet a keresztény katolikus vallás iránti elkötelezettség jelképének választották, míg Tobago ezt a nevet hosszúkás alakja miatt köszönheti, amely a szivar alakját idézi fel ).

Egy különösen kritikus időszak után, amely a kilencvenes évekig tartott, ez az állam úgy döntött, hogy irányítja a helyzetet, és a tiltakozások és az új diplomáciai vonalak révén jelentősen javult a gazdasági helyzet, amely valóban drámainak tűnt.

                    

De hogyan jelenik meg ma ez a nemzet? Ha Ön is többet szeretne megtudni, akkor a megfelelő helyen van! Valójában a Realigro-nál létrehoztunk egy Önre szabott mini-útmutatót. A hozzáféréshez szükséges dokumentumok, a megélhetési költségek és az, hogy mennyit érdemes megvenni egy ingatlant, az lesz az iránymutatás, amely ezt a cikket fogja megfogalmazni. Szóval, mit vársz? Kényelmes legyen, és gondosan olvassa el az alábbi sorokat. Kezdjük!

Ami az adott ország eléréséhez szükséges dokumentációt illeti, meg kell jegyezni, hogy a 90 napnál nem hosszabb tartózkodás esetén útlevéllel kell rendelkeznie, és a visszatérő jegyet a származási országból vagy egy másik célállomásra kell mutatnia. Ellenkező esetben, ha a tartózkodási idő hosszabb, kötelező belépési vízum megszerzése.

Az ország egyik jellemző elemét a gazdag terület jelenléte adja meg mind faunisztikus szinten, mind a tájban. Trinidad keleti partjait nemzeti parkok szaggatják, amelyek közül nem lehet észrevenni a híres Cocal-t, a pálmafákkal körülvett vizes élőhelyet. A Tobago inkább az esőerdők bölcsője, és mintegy 40 kilométerre fekszik, festői falvakkal és lélegzetelállító tájokkal, a megélhetési költségek nem olyan magasak, és a szolgáltatások ezen a területen valóban kiválóak. Annak érdekében, hogy áttekintést adjunk arról, hogy milyen költségek merülhetnek fel az ország elérésekor, létrehoztunk egy kis listát:

 

Egyirányú jegy (helyi közlekedés) 0,92 €
Havi előfizetés (teljes ár) 20,35 €
Étkezés, Budget Étterem 5,25 €
Segédprogramok 47,58 €
A beszélt nyelv angol, de a spanyolokat széles körben használják, és érvényes alternatívának tekinthető. Általában a lakosság elégedett és barátságos, ezért nem lesz problémája a kommunikációval.

Most eljutunk vezetőnk kiemelkedő pontjához: vásároljunk egy ingatlant Trinidadban és Tobagóban. A lakossági piac továbbra is nagyon gyenge a szomszédos országokkal összehasonlítva, de ez nem jelenti azt, hogy nem helyénvaló a földi paradicsomra költözni! Általánosságban elmondható, hogy a helyi ingatlanpiac főleg egy meglehetősen nagy célpontra irányul, tekintettel a csodálatos ősi villák jelenlétére és a part közelében. A 150 000 eurótól kezdődő lehetőségek azonban hiányoznak, különösen a belföldi területeken.

Mit mondhatunk, reméljük, hogy mini útmutatónk az optimizmus és az egyértelműség lélegzetét hozta a nagyszerű lépés felé, amely reményeink szerint megváltoztathatja az életedet!

Related Insights

  •  
    Trinidadba és Tobagóba költözés: a teljes útmutató

    A befektetők körében a leginkább kívánatos és kívánt álomcélpontok elemzése során biztosan nem tudtunk a bolygó egyik legszebb helyén lakni: Trinidad és Tobago szigetállamáról beszélünk. Venezuela észak-keleti részén fekszik, ez a köztársaság, Spanyolország fővárosa, a rendkívüli festői szépség bölc ...

Kapcsolódó ingatlanok

Sunset Valley Estate az egyik legcsodálatosabb tulajdonságait a Karib-térségben. A villa ült végig egy hegygerincre festői angol-öbölben, körülvéve ké...
Tobago Signal Hill - Bekerített Flat telek eladó 7500 négyzetláb USD $ 135.000,00. . Minden ajánlatot figyelembe kell venni.
Cod. 26996

Eladás Ház, Trinidad and Tobago, Caroni, Wyma, Chaguanas

78,904,019.41HUF
Eladás
Ház

278.71 m²
Ez a gyönyörű modern családi vadonatúj 3 szobás 2 fürdő otthon épülete több mint 5000 négyzetméternyi területen egy biztonságos és csendes lakóövezetb...
Cod. 21930

Eladás Mezőgazdasági terület, Trinidad and Tobago, Arima, Arima, North East Coast

889,731,111.84HUF
Eladás
Mezőgazdasági terület

0.93 m²
Ez a 300 hektáros területen található, az észak-keleti partján Köztársaság Trinidad és Tobago. a föld tele van teak, cédrus, mahagóni, és még sok más...
Cod. 19477

Eladás Mezőgazdasági terület, Trinidad and Tobago, Caroni, Wyma, off Uriah Butler Highway

416,437,880.21HUF
Eladás
Mezőgazdasági terület

29728.97 m²
Földterület (8 hektár), amely ideális a fejlesztő a látást. Az ár szerepel a Trinidad és Tobago valuta, de ez hozzávetőlegesen egyenértékű US $ 1,479,...
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB