Dél-Dakotába költözik. Külföldön élők és Dél-Dakotában élnek

Nagyon hosszú, szinte végtelen utak, amelyeket a legszebb naplementék vesznek körül, és elmerülnek a hatalmas prériákban ... ma elviszünk egy nagyon különleges helyre, ami szótlanná tesz téged! Gyakran kíváncsi vagyunk az ideális helyre, ahol a nulláról kezdhetjük. Nos, mi a Realigro-nál elemeztük az Ön számára egy nemzetet, amelybe az áthelyezés gyermekkori játék lehet!

A dél-dakotai ingatlanvásárlás a jövő nyertes kulcsa!
Minden információt megadunk, amelyre szüksége van ahhoz a lépéshez, nagyszerűen és mindenekelőtt teljes nyugalommal. Tehát, ha készen állsz, csak annyit kell tennünk, hogy elkezdjük!

             

Kezdjük azzal, hogy meghatározzuk Dél-Dakotát földrajzi szempontból.
Ez a föld elsősorban és az Egyesült Államok szövetségi állama, pontosan a Midwest csodálatos síkságában található. A név a híres indián törzsből származik, amelyet jobban ismert Sioux néven. Ha olyan szimbólumot adnánk, amely a legjobban ábrázolja ezt az államot, akkor nem kételkedünk benne: Rushmore-hegy. Igen, Dél-Dakota a világhírű emlékmű bölcsője. De ez még nem minden. A régiót a kanyonokban és hegyekben gazdag táj jellemzi, mint például a Fekete-hegyek (ásványokban gazdagok, mint például arany, ezüst, réz és ólom) és a Badlands. Nem említhetjük meg Minnesotát, az egyik „történelmi” folyót. az amerikai kontinens.

Ezért a természet szerelmeseinek Dél-Dakota ideális hely. De nem csak! Nézzük meg, mit kínál ez a föld. Az oktatás szintjén Dél-Dakota különféle egyetemek jelenlétével büszkélkedhet, ezért évente nagyon sok Erasmus hallgató dönt úgy, hogy külföldi tapasztalatokat szerez az ilyen tanulmányi központokkal való ikerváltásnak köszönhetően.
Tehát ha egyetemi hallgató vagy, akkor ezt a lehetőséget is megragadhatja!

Ehelyett a gazdasági szempontból Dél-Dakota elsősorban a bányászati, bányászati ​​és mezőgazdasági ágazatból származó fő termékek import-export tevékenységén alapul. Emlékezzünk arra is, hogy ez az állam a zab és rozs egyik legnagyobb termelője.

De mekkora a megélhetési költsége Dél-Dakotában?
Induljunk abból a feltételezésből, hogy egy nagyon változatos államról beszélünk, mind etnikai hovatartozások, mind fizikai konformáció szempontjából. A csodálatos nemzeti parkok és az erősen iparosodott városok között, amelyek tökéletesen illenek ebbe a nagyon vad környezetbe, valóban zavarba ejtik a választásukat, amikor egy valóságot választanak, ahol élni kell.

A választás megkönnyítése érdekében úgy döntöttünk, hogy belefoglalunk egy kis mini listát a tipikus árukhoz és szolgáltatásokhoz, a vonatkozó árakon, emlékezve arra, hogy a nemzeti valuta az amerikai dollár.

Étkezés, Economic Restaurant 9,75 USD
Étkezés 2 fő részére, átlagos étterem, három fogás 25,00 USD
McDonalds menü (vagy azzal egyenértékű menü) 4,50 USD
Cappuccino (normál) 4,00 USD
Víz (0,33L üveg) 1,50 USD
Benzin (1 liter) 0.74 $
Sportközpont, havi díj egy felnőtt számára 40,00 USD
1 pár farmer (Levis 501 vagy hasonló) 40,00 USD

És az ingatlanszektor számára? A fővárosra, Pierre-re hivatkozva havonta körülbelül 600,00 dollárral kezdjük meg ingatlan bérlését, legfeljebb 700,00 dollárig (a főváros központjában lévő házakhoz). Körülbelül 13.000 dollárral vásárolhat mezőgazdasági földet építésre, és legalább 80.000 kis házat kínál a szomszédos városokban.

Mit kell mondani, a mini útmutatónk itt ér véget. Csak jó utat kívánunk Önnek!

Related Insights

  •  
    Dél-Dakotába költözik. Külföldön élők és Dél-Dakotában élnek

    Nagyon hosszú, szinte végtelen utak, amelyeket a legszebb naplementék vesznek körül, és elmerülnek a hatalmas prériákban ... ma elviszünk egy nagyon különleges helyre, ami szótlanná tesz téged! Gyakran kíváncsi vagyunk az ideális helyre, ahol a nulláról kezdhetjük. Nos, mi a Realigro-nál elemeztük a ...

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 7125

Eladás Mezőgazdasági terület, South Dakota, Pierre, Pierre, Pierre

4,528,240.23HUF
Eladás
Mezőgazdasági terület

25 m²
Telek eladó! 100 Ft x 200 ft. Szép terület. Nyilvános a víz-, gáz-és elektromos elérhető. Szintén sok szomszédban rendelkezésre áll!
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB