Mozgás Puerto Rico-ba: mindent, amit feltétlenül tudni kell!

 

 A szerelem az első látásra lehet a szerkesztőségünk címe, mert a nemzet, amelyet ma és önök között elemezünk, valóban egyedülálló és csodálatos. Puerto Rico szigetéről beszélünk. Ez a szigetállam az Egyesült Államok részét képezi, mint olyan terület, amely nem található be, és pontosan a Karib-tenger északkeleti részén található, nagyon közel a Dominikai Köztársasághoz és a Virgin-szigetekhez. Az ország annyira varázslatos, hogy az 'isla del encanto' 'szó szerint' 'varázslatos sziget' nevet kapja a mágneses és szinte varázslatos hatás miatt, amelyet az összes látogató kapott. Ha Ön is érdekli, hogy minden évben részt vegyenek a szigeten látogató emberek sokaságában, és úgy döntenek, hogy Puerto Rico-ba költöznek, nem kell tennie, hogy kövesse a tanácsot. Tény, hogy ma nagyon kevés apró részletet fogunk bemutatni az államról, amelyeket azonban gyakran nem vesznek figyelembe a befektetők, sok problémát okozva.

                                                  

             

                 
Kezdjük azzal, hogy Puerto Rico-ban a teljes megélhetési költség valamivel magasabb, mint az Egyesült Államokban. Az élelmiszerárak ára 23% -kal nőtt Kínával összehasonlítva, és általában az értékesítési adó 12%. Ennek ellenére sok dolog határozottan olcsóbb, mint például az utcai étel, éttermek és fürdőhelyek, de nagyon fontos a potenciális befektetők számára: nem fizet adót a fő lakóhelyről vagy a passzív jövedelemről.

A bérleti díjak összehasonlíthatók az Egyesült Államokban találhatóakkal, így ha egy ingatlanba való befektetés iránt érdeklődik, akkor egy házat szeretne vásárolni, a havi jelzáloghitel-kifizetés sokkal alacsonyabb, mint a bérleti díj.

Ami a víz- és villamosenergia-költségeket illeti, még ebben az esetben is a tarifa-terv tükröződik az Egyesült Államokkal. A megtakarításokat azonban az ország magas hőmérséklete adja, amely mindig 24 - 30 ° C körül ingadozik, és amelyekhez légkondicionálók telepítése szükséges, de a fűtőberendezések teljes hiánya.

Az oktatás szintjén Puerto Rico valóban figyelemre méltó az írástudás aránya: 90%. A spanyol nyelv a legelterjedtebb nyelv, de minden oknál fogva angolul tanítják az összes iskolát.

A munkanélküliségi ráta 2017-től kezdődően enyhén nőtt a külföldieknél, mivel jól ismert, hogy a Puerto Ricans kultúrájukban különösen hazafias. Az egészségbiztosítást nem a munkáltatók nyújtják, hanem egyedileg és magántulajdonban kell megvásárolni.

Nézzük meg most a bérleti szerződésekre és az ingatlanra, mint értékesítési eszközre vonatkozó árakat. A Puerto Rico-i ház megvásárlása esetén az árak 40 000 eurótól kezdve a rendkívül magas csúcsokig terjednek. Másrészt, ha bérleti szerződést szeretne aláírni, a megoldások a legkülönbözőbbek, mind a kiválasztott terület, mind az azonos tulajdonos tekintetében. Általában havonta 150 euró (kis és standard lakások esetén), és a legnagyobb lakások és a tengerparton legfeljebb 700/800 eurót kap.

Reméljük, hogy segítőkészek vagyunk, és megadtuk az összes olyan információt, amit keresett, hogy elkezdhesse ezt a meleg, utazási és Puerto Rica szépségét!

Related Insights

  •  
    Mozgás Puerto Rico-ba: mindent, amit feltétlenül tudni kell!

       A szerelem az első látásra lehet a szerkesztőségünk címe, mert a nemzet, amelyet ma és önök között elemezünk, valóban egyedülálló és csodálatos. Puerto Rico szigetéről beszélünk. Ez a szigetállam az Egyesült Államok részét képezi, mint olyan terület, amely nem található be, és pontosan a Karib ...

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 32477

Eladás Egyéb (kereskedelmi ingatlan), Puerto Rico, Caguas, Caguas, 00725, caguas, Porto Rico

337.10HUF
Eladás
Egyéb (kereskedelmi ingatlan)

25 m²
Szia, kérem, hogy ne keverjék össze az üzenetem egy kicsit direkt. Csak annyi, hogy én vagyok a spanyol, de a pénzügyi intézmény külföldön, éppen Fran...
Cod. 5845

Eladás Három hálószobás lakás, Puerto Rico, Caguas, Caguas, Paseo Degetau, Calle Degetau

44,318,303.86HUF
Eladás
Három hálószobás lakás

387 m²
Szép lakás Eladó a Caguas faluban, 25 percre a San Juan.3rd emeleten (Penthouse) előtt az úszó pool.Very magán-és peaceful.Resort hasonló életmód mede...
UNAVAILABLE
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB