Új-Kaledóniába költözés. Expatriate és Új-Kaledóniában él

 

 

Most a nyári szezon közepén vagyunk. A turisták megtámadják a legnaposabb strandokat, sokan keresnek egy utolsó pillanatnyi célpontot, hogy békét élvezhessenek egy intenzív munka és áldozat után. Mindannyian tudjuk, hogy a nyár a leginkább várt szezon különböző okok miatt. De miért korlátozhatja magát egy egyszerű rövid időszakra? Mi jobban meg fogjuk magyarázni magunkat. Nem lenne csodálatos, ha egész évben teljes kikapcsolódást élnénk? Igen, a Realigro-nál úgy döntöttünk, hogy megint meglepődünk ma egy igazán csodálatos nemzet. A Csendes-óceán szívében a mi mini-útmutató főszereplője Új-Kaledónia!

Az Új-Kaledóniában lévő ingatlan megvásárlása az életed legfontosabb befektetése lehetne, lehetővé téve számodra, hogy stílusosan kezdj el! Szóval mit csinálsz még ott? Rögtön egy tollal és papírral élesítse magát. Az út, hogy felfedezzük ezt a csodálatos földet, hamarosan megkezdődik!

                    

Kezdjük a szükséges alapokkal minden utazó és / vagy befektető számára. Milyen dokumentumokat kell beírni az állapotba? Ez egy olyan kolónia, amely teljesen Franciaországtól függ, ezért az utazási dokumentáció tekintetében a francia törvényeknek kell lennie.

Valójában az Új-Kaledónia kivétel, mivel nem része a schengeni térségnek.

 Valójában kötelező az útlevél, amelynek fennmaradó érvényessége legalább három hónappal az indulásig ezen a földön. Ön azonban mentesül a vízumtól, ha az Európai Unióhoz tartozó államból származik. A hivatalos nyelv francia, ezért nem lesz kommunikációs nehézség, bár még mindig van egy kisebbség, aki a Cananco-ban kommunikál.

A főváros Numea, és éppen ezen a városban várjuk a következő és nagyon fontos lépést. Az az, ami a megélhetési költségekhez kapcsolódik. A megkülönböztető elem egy nemzet megválasztásában, ahol az áthelyezésre van szükség, pontosan az, amit a napi kiadások tekintetében a méltóságteljes életvitelhez szükséges.

A földrajzi elszigeteltség és a nagyon alacsony népesség arány miatt az Új-Kaledónia számos terméket importál más országokból. Mindennek ellenére a turizmus, a mezőgazdaság és az ipari szektor a gazdasági rendszer sarokkövei. Mint gyakran előfordul, a fővárosban és a fővárosokban a megélhetési költségek magasabbak, mint az ország többi részén. A megélhetési költségek megismerésének megkönnyítése érdekében úgy döntöttünk, hogy a főbb áruk és szolgáltatások árainak egy kis listáját is felvesszük.

 Emlékeztetünk arra, hogy a nemzeti valuta a frank, ami 0,0084 eurónak felel meg.

Étkezés, gazdasági étterem2.700,00 F

Tej (normál), (1L) 166.67 F

Friss fehér kenyér kenyér (500g) 296.67 F

Rizs (fehér), (1 kg) 205.00 F

Tojás (normál) (12) 656.67 F

Helyi sajt (1 kg) 1 600,00 F

Egyirányú jegy (helyi közlekedés) 190.00 F

Havi előfizetés (teljes ár) 3.000,00 F

Alapvető (villany, fűtés, légkondicionálás, víz, szemét) egy 85m2-es apartmanhoz 24.145,83 F

És mi van az ingatlanszektorral? Az adásvételi szerződés esetében az árak 500.000,00 F / négyzetméterenként kezdődnek, míg a bérleti szerződés aláírásához havonta 114 000,00 F-et beszélünk.

Mit kell mondani, most, hogy mindent megtalálsz, amire szüksége van, csak csomagolnia kell

Related Insights

  •  
    Új-Kaledóniába költözés. Expatriate és Új-Kaledóniában él

        Most a nyári szezon közepén vagyunk. A turisták megtámadják a legnaposabb strandokat, sokan keresnek egy utolsó pillanatnyi célpontot, hogy békét élvezhessenek egy intenzív munka és áldozat után. Mindannyian tudjuk, hogy a nyár a leginkább várt szezon különböző okok miatt. De miért korláto ...

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 27848

Eladás Lakóautó, New Caledonia, Nouméa, Nouméa, Nouméa

Reserved negotiation
Eladás
Lakóautó

58 m²
mobilház eladó
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB