Belépés Nebraskába. Külföldi és Nebraskában él.

 

 

A 93 megyéjével a nemzet, amit ma úgy döntöttünk, hogy összpontosítunk ... Nebraska! Igen, még mindig Amerikában vagyunk, pontosan az ország központi részén. Nem meglepő, hogy a híres szlogen „Nebraska: ahol a Nyugat kezdődik” kifejezetten a földrajzi elhelyezkedése alapján jött létre.

Szóval készen állsz többet megtudni? Nekünk a Realigro-nál végre megváltoztathatod az életedet, talán egy Nebraska-i ingatlan megvásárlásával!

Az élet költsége és minősége, élénkebb és szennyezettebb területek, munkalehetőségek és lehetséges problémák lesznek azok az elemek, amelyekkel ma mini útmutatónkban fogunk szembesülni!

Mit mondhatunk, elkezdhetjük!

                

Kezdjük egy alapvető lépéssel: a Nebraska eléréséhez szükséges dokumentáció.

Mint minden amerikai államban, a törvény csupán egy útlevéllel rendelkezik, amely az országba való belépés alapvető dokumentuma. Szeretnénk azonban emlékeztetni Önöket arra, hogy biztonsági okokból az ellenőrzések szigorúbbak lehetnek.

Miután legyőztük a „dokumentumok” akadályát, elkezdjük eljutni vezetőnk szívébe, válaszolva arra a kérdésre, amit sokan magadtól kérdeztek meg: mi a költsége a Nebraska-ban élni? hangsúlyozzuk, hogy - ahogyan gyakran előfordul - a peremterületeken az árak határozottan alacsonyabbak lehetnek. támogathatók, ha megérkeznek a főváros Helenába.

Egy kilogramm csirke általában 5,7 és 6,5 dollárba kerül

Az 1 liter tej általában 0,6 és 0,7 dollár között van

Egy tucat tojás körülbelül 2,2 dollárba kerül

Egy kenyér: 1,5-1,8 $ között

Egy 2 literes Coca Cola üveg: 1,5-1,8 $ között

I liter sör vásárolt a szupermarketben: 2,9-3,7 $ között

1/2 kiló paradicsom: 1,6-1,9 $ között

1 kg alma: 3-3,5 $ között

1 kg burgonya: 1,1-1,3 $ között

Havi segédprogramok (villamos energia): $ 50

Miután a megélhetési költséggel kapcsolatos dilemma megoldódott, érdemes emlékeztetni az olvasókra, hogy a Nebraska az Egyesült Államok egyik országa, és még mindig nagyon jó közérzetet élvez. Még egy ok arra, hogy egy kicsit elgondolkodjunk, nem gondolod? És most, dulcis a fundóban, az a szektor, amely a leginkább kedves számunkra, a miénk: az ingatlan!

Hol lehet megvásárolni egy ingatlant Nebraskában?

Mielőtt válaszolnánk erre a kérdésre, szeretnénk kiemelni, hogy az elmúlt öt évben a Nebraskában értékesített átlagos ingatlanárak általában 30% -kal növekedtek a magas, közepes és alacsony árú lakások esetében. Úgy tűnik azonban, hogy ez a növekedés nem serkentette a potenciális befektetőket, tekintettel az előzőekben említett kiváló életminőségre. Az elmúlt évben az egyre növekvő igénynek köszönhetően 900 új építési engedély adódott, az árak a főváros területén legalább 100 000 eurótól indulnak, hogy a luxus és felszerelt villák számára határozottan magasabb küszöbértékeket érjenek el. minden kényelem.

Még mindig ott van? Fuss most, hogy felkészüljön a Nebraska felfedezésére!

Related Insights

  •  
    Belépés Nebraskába. Külföldi és Nebraskában él.

        A 93 megyéjével a nemzet, amit ma úgy döntöttünk, hogy összpontosítunk ... Nebraska! Igen, még mindig Amerikában vagyunk, pontosan az ország központi részén. Nem meglepő, hogy a híres szlogen „Nebraska: ahol a Nyugat kezdődik” kifejezetten a földrajzi elhelyezkedése alapján jött létre. ...

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 15443

Eladás Mezőgazdasági terület, Nebraska, Sioux County, Sioux County, Sioux County

250,173,236.77HUF
Eladás
Mezőgazdasági terület

6150120 m²
TAVASZI CREEK Ranch - Sioux megyében, Nebraska: A tavaszi Creek Ranch Grass egy összefüggő 1520 ± deeded ranch amely erősen-sodded füves legelők, réte...
Cod. 3592

Eladás Ház, Nebraska, Lincoln, Lincoln, Lincoln

57,392,683.73HUF
Eladás
Ház

1200 m²
2 BR, 1-1/2 BA tiszta otthon egy nagy környéken
Cod. 3591

Eladás Ház, Nebraska, Omaha, Omaha, Omaha

1,707,064,439.14HUF
Eladás
Ház

450 m²
Egyedi tervezésű Home,
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB