Harmónia: Minnesota városa épületpaladin!

Harmónia: Minnesota városa épületpaladin!
Befektetni akarok
De hol?
Külföldre akarok menni, de hogyan?
Ne kérdezd meg magad ezeket a kérdéseket!
A megoldás ebben a rövid cikkben található. Jól van, csak kényelmesen kell kényeztetnie magát, és tollal és papírral kell felkarolnia minden tippet, hogy a lehető legjobban véget vethesse az életed befektetésének!
Amint azt a címről tudtad, a város, amelyről ma beszélünk, az Amerikai Egyesült Államok csillagai és csíkozásaival foglalkozik. Ezek a szavak képviselik a megoldást: vegyél egy házat Minnesotába.
Miért választottuk a Harmony városát Minnesotában? És mindenekelőtt, miért válassza azt az ingatlanbefektetés célpontjaként?
Kezdjük az alapokat
Minnesota az amerikai szövetségi rendszerhez tartozó 32. állam. Az éghajlat kontinentális, nagyon hideg telekkel és forró és párás nyarakkal.
A csodálatos tájok évente több millió turistát vonzanak a világ minden tájáról, mert rendkívüli szépségűek és minden más államban ismertek. Ennek ellenére a Minnesota és különösen a Harmony városa nemcsak a fizikai, földrajzi részletekről híres.
Az utóbbi években a város "harmóniája" ösztönözte az új házak építését a városban és különösen a külvárosokban, amelyeket kevésbé fontolnak meg a lakosság, hanem a turisták is. Az utolsó népszámlálás szerint a lakosság csak ezer volt.
Az évek során ez majdnem megduplázódott. A jelenség elterjedt az ingatlanpiacon tapasztalható nagy érdeklődésnek köszönhetően.

                
Valójában sok befektető szeretett volna vásárolni egy ingatlant vagy költözni Minnesotába, akik ezt a várost választották, amely ösztönzőket, adókedvezményeket
mindenki számára, aki ingatlant vásárol. Korábban valójában a város lakott főleg az Amish közösség, nem nyitott a változás és a technológiai újítások.
Olyan lakásokban éltek, ahol nincs modern komfort, és anélkül, hogy szükségük lenne a tulajdonságaik bővítésére és javítására.
Manapság a népesség jelentősen nőtt, köszönhetően a fiatalok sok olyan áramlásának, akik új nyelv elsajátítását vagy önmaguk megvalósítását kívánják választani Minnesotát. Még az átlagéletkor is harminc évre esett vissza. Lássuk részletesen, milyen előnyökkel jártak arra, hogy számos befektető választotta a Harmonyt.
Amint korábban említettük, az ösztönzők olyan új lakások építésén alapulnak, amelyek 5 000-ről 10 000 dollárra történő visszafizetés nélkül étrendet vagy jövedelemkorlátokat tartalmaznak. Ezzel a rendelkezéssel a város megverte Stewartville szomszédját is, melynek 500 lakosa 2013-ban 5000 dollár visszatérítést követelt azok számára, akik házat vásároltak, és 8000-et azoknak, akik építettek.
Nem tűnik kísértésnek azt feltételezni, hogy olyan tisztességtelen és vitathatatlan szépségben fogsz élni, már eleve tudva, hogy költségeit részben visszafizetik?
Szóval, mit vársz?

Related Insights

  •  
    Harmónia: Minnesota városa épületpaladin!

    Harmónia: Minnesota városa épületpaladin! Befektetni akarok De hol? Külföldre akarok menni, de hogyan? Ne kérdezd meg magad ezeket a kérdéseket! A megoldás ebben a rövid cikkben található. Jól van, csak kényelmesen kell kényeztetnie magát, és tollal és papírral kell felkarolnia minden tippet, h ...

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 7036

Eladás Több mint 5 hálószobás lakás, Minnesota, Minneapolis, Minneapolis, Minneapolis

48,625,398.42HUF
Eladás
Több mint 5 hálószobás lakás

40 m²
Nagy stúdió Art Deco épület
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB